Arbejdsglædeforløb

Hvad er jeres behov?
Er I klar til at foretage forandringen?

Arbejdsglæde er et vigtigt emne – både hvis I har brug for en positiv forandring, og når I egentlig synes det går godt. Det kan være svært at fastholde de gode intentioner midt i store forandringer og travle perioder – og det er her vigtigt at minde hinanden om, hvorfor I konstant skal arbejde med arbejdsglæden.
Sammen kan vi skabe jeres arbejdsglædeforløb. Her er lidt muligheder:

Forløb

Vil I skabe en glad og succesfuld arbejdsplads – også på længere sigt – skal der være en fokuseret indsats. En kulturændring bliver hurtigst realiseret, når alle er en del af forandringen.
Start med et kick-off foredrag eller en workshop og vurder efterfølgende, om I har brug for et længere forløb. Et længere forløb vil uden tvivl give de bedste resultater. I kan vælge at lave specialsyede workshops til de enkelte afdelinger, lederworkshops, uddanne jeres egne arbejdsglædeambassadører, få løbende træning, inspirationsmøder, m.v.
Jeg hjælper med implementering af diverse arbejdsglædetiltag og støtter jer på rejsen. Forløbet kan sammensættes af flere moduler, alt efter jeres behov. Det kan være et forløb, der kører i en afdeling , en projektgruppe eller hele virksomheden.

Spil

Kombiner foredrag, workshop, seminar eller jeres personaledag med Arbejdsglædespillet – et underholdende spil, der sætter fokus på arbejdsglæden. Spillet indeholder fakta om arbejdsglæde, opgaver, dilemmaer, samt øvelser hvor I giver jeres forslag til mere arbejdsglæde. Arbejdsglædespillet findes i en individuel- og gruppe version. Begge kan spilles online.

Uddannelse

Arbejdsglædeambassadør-uddannelsen er for dig, der vil gøre en forskel på din arbejdsplads. Lær hvordan du kan være med til at skabe mere arbejdsglæde – for dig selv og dine kolleger. Naturligvis med en masse konkrete og praktiske redskaber, du kan bruge bagefter. 

Deltag på den åbne uddannelse eller få jeres helt eget hold.