Det siger kunderne

Kundereferencer

På spørgsmålet:
“På en skala fra 1-10, hvor sandsynligt er det at du vil anbefale os til andre?”
har mine tidligere kunder givet mig et gennemsnit på 9,6 ud af 10.

Her er nogle af deres udtalelser:  

Arlette var bare SÅ god og formåede at få energien op selv sidst på en faglig hård dag! Rigtig gode slides og take aways og hands on tools at arbejde videre med i en travl hverdag!

Danske Virksomhedsjurister

Super relevant og nærværende foredrag. Det har været en af de bedste oplevelser jeg har haft med både forberedelser og foredrag.

Total

I var nysgerrige på os og det gav præcis de insights som gjorde foredraget personligt for os og så det føltes som om, I virkelig ville os. 1000 tak – det var en fornøjelse. En lækker detalje var også at Arlette heller ikke sprang ud af døren så snart tiden var gået, men fik sagt ordentlig farvel til os.

Novozymes Communications

Jeg har kun fået meget positiv feedback fra både ledere og medarbejdere. De synes alle det var et fantastisk oplæg og en meget kompetent foredragsholder.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Et rigtig godt og inspirerende foredrag med lige dele humor og alvor – inddragelse og refleksion til glæde for alle deltagere.

Landbrugsstyrelsen

Vi lavede en evaluering af workshoppen i dag og alle meldte meget positivt tilbage. Der blev givet nogle gode eksempler på, hvordan vi nemt kan øge arbejdsglæden i klinikken. Mange gode eksempler, håndgribeligt og meget illustrativt med pokerspillet.

Lægeklinik

Helt igennem en virkelig god oplevelse; grundigt og godt funderet i såvel forskning som gode råd til hverdagen. Vi kom ganske glade. Og gik meget glade hjem.

Esbjerg Kommune

Arlette’s to timers indlæg var fantastisk, den energi og den engagement Arlette bringer er uovertruffen, og medrivende.

Oiltanking GmbH

Inspirerende, sjovt, vedkommende og velforberedt oplægsholder

Super energisk, ærligt og levende foredrag

Det var et inspirerende oplæg med en inspirerende og engageret oplægsholder.

Diverse